Bakkum Beach

29-06-2019

Wat een geweldige dag!

Andries van de Hartenjagers had er weer voor gezorgd dat we voor het 2e jaar een eigen competitie hadden bij het beachvolleybaltoernooi "Bakkum Beach".

Net als verleden jaar werd het een superdag. We hebben onderlinge wedstrijden gespeeld met de Hartenjagers , Phoenix en Friends4Life.

Wij waren jammergenoeg maar met z'n vijven. Erik is geblesseerd, Lauran vindt het niet leuk om te beachen en Peter vond de Oranje Leeuwinnen belangrijker vandaag.

Dus vertrokken we om 8.30 uur met Jhon, Ron, René, Alex en Ada naar strandtent "De Deining" in Castricum aan Zee.

De andere teams waren ook met vijf personen, zodat Andries wat mensen meegebracht had van de camping om mee te spelen.

Wij kregen Monique erbij, die een lekker balletje kon slaan.

Het was droog, zonnig en behoorlijk warm. De temperaturen liepen 's middags op tot 31 graden. Dus goed smeren, veel drinken en uiteraard, tussen de wedstrijden door, goed rusten.

Even bijkomen met een natte handdoek en ventilator. 

Er stond heel weinig wind, dus het was een prachtige dag om te volleyballen. Vandaag waren de uitslagen niet belangrijk, maar het meedoen en plezier stonden bovenaan. En dat hebben we gehad!

Tussen de wedstrijden door lekker de zee in om af te koelen en weer gezellig naar de tegenstanders kijken voordat we zelf weer moesten spelen. Er zijn heel wat zweetdruppeltjes gevallen en iedereen was uiteindelijk toch wel blij dat het afgelopen was. De grote winnaar dit keer was PHOENIX.

Op naar de strandtent, waar we op menige telefoon en Ipad de 2e helft van Nederland tegen Italië konden kijken met een geweldig resultaat (2-0) tot gevolg. De biertjes vloeiden rijkelijk op de winst van onze Oranje Leeuwinnen en de geweldige dag in Castricum.

Ik wil Andries nog even bedanken voor de organisatie en hoop dat hij ons volgend jaar weer inschrijft, want zó'n dag tussendoor, dat willen we echt niet meer missen.

Het was GEWELDIG!