Friends4Life Lustrumtoernooi

23-03-2019

Wat was het weer een geweldige dag. Om 8.15 uur eerst met 9 man/vrouw de zaal versierd en opgebouwd. Om 9.00 uur kwamen de eerste teams binnen en werd er gezellig met elkaar koffie gedronken. Om 10.00 uur kon de grote dag beginnen. Ron opende het toernooi met een welkoms praatje , wat werd gevolgd door een stevige warming-up door Ada. De spieren waren opgewarmd dus konden de wedstrijden beginnen. Friends4Life speelden dit keer met 1 volledig team en een combinatieteam van Oud Capri en Friends4Life onder de naam Old Friends.

Door beide teams werden er ontzettende leuke wedstrijden gespeeld. Ik zal jullie alle uitslagen besparen, dat zijn er teveel om op te noemen, maar uiteindelijk eindigde Friends4Life in de einduitslag op plaats 3 en Old Friends op plaats 5. Mooie resultaten.


De finale ging dit keer tussen VéPéZet en OBHR , die uiteindelijk werd gewonnen door OBHR met een beetje hulp van onze Jhon en Ron .

De wedstrijden werden weer geweldig gearbitreerd door 4 scheidsrechters van de NeVoBo en Bert van de Hartenjagers. Ook zij hebben het geweldig naar de zin gehad en beloofd dat zij volgend jaar hun medewerking weer willen verlenen. Want een volgend toernooi komt er zeker! I.v.m. het 5 jarig bestaan van het Friends4Life toernooi was er een tombola georganiseerd die een leuk bedrag heeft opgeleverd, waarvan we dus verzekerd zijn van een 6e editie.

  Poedelprijs Hartetroef

Iedereen die zich vrijwillig ingezet heeft, alle spelers, EHBO, scheidsrechters en fotograaf Wim, wil ik hierbij nogmaals hartelijk danken. Geweldig dat jullie ieder jaar weer je vrije zaterdag opofferen om bij ons toernooi aanwezig te zijn.

De volledige einduitslag was als volgt:

 3e Plaats Friends4Life                             2e Plaats VePeZet                   1e Plaats O.B.H.R.                                                  


1 OBHR Gendt

2 VéPéZet

3 Friends4Life

4 Yum Hoogvliet

5 Old Friends

6 Meerbloem

7 Cardio Cracks

8 Weer Bewegen

9 Hartenjagers Zaanstreek

10 Haagsche Bluf

11 Phoenix Purmerend

12 Heartbeat Almere

13 H.T.C. Leiden e.o.

14 Hartslagen Alkmaar

15 H.T.G. Rotterdam

16 Hartetroef

Klik de onderstaand link aan en u kunt genieten van een mooie fotoreportage:

Na het toernooi zijn we gezellig met 12 man en 1 vrouw wezen eten. Een mooie afsluiting van een geweldige dag.