Friends Reunion Grootebroek 2016

21-05-2016

Vandaag ons laatste toernooi, voor de zomerstop, in Grootebroek.

Wat een leuke dag hebben we weer gehad. Omdat er te weinig spelers beschikbaar waren zijn Frans en Jos met ons meegeweest om het team compleet te maken. Na anderhalf uur rijden kwamen we bij Sportcentrum "de Kloet" aan. Een grote Sporthal met een zwembad erbij, waar Jhon direct even moest kijken of er nog wat vrouwelijk schoon te bewonderen was. Na de koffie, in het gezellige restaurant, tijd om te verkleden en in te spelen.

Zoals altijd, bij onze eerste wedstijrd, was het weer even wennen aan elkaar. Jammergenoeg moesten we gelijk tegen Hartenjager, welke we dan ook verloren met 32 - 22.

Een slecht begin, maar ach we moesten nog 5 wedstrijden dus niets aan de hand.

De tweede wedstrijd ging al wat beter en wonnen we van Cardio Cracks met 27 - 34. We hadden de vorm weer te pakken dat uitmondde in een klinkende overwinning op H.T.G.Leiden 32 - 18.

AnnA Oss is aan een opmars bezig en gaan de laatste toernooien steeds beter spelen. Dit keer hadden ze er weer een nieuwe speler bij en ze speelden de pannen van het dak. Mooi om te zien, maar vervelend voor ons. In eerste instantie gingen we gelijk op. Maar door wat slordigheden van onze kant, liepen zij uit en wonnen met mooie cijfers 24 - 32.

Even een peptalk van onze aanvoerder Ron, om ons weer met beide benen op de grond te zetten en we gingen er weer tegenaan voor de volle 100%. Dit keer tegen Haagsche Bluf, met een geweldig resultaat 41 - 23. De laatste wedstrijd moest nog gespeeld worden tegen Hartslagen Alkmaar. Door de warmte zat iedereen er wel een beetje doorheen, dus werd er niet echt meer fanatiek gestreden. Dit was ook het geval bij Hartslagen, zodat het een monsteruitslag werd van 47 - 16 voor onze Cardioërs.

AnnA Oss had maar 1 wedstrijd tegen Cardio Cracks verloren. Hartenjagers had er , net als wij, 2 verloren. Maar doordat wij meer gescoorde punten verzameld hadden, waren wij als 2e geïndigd en Hartenjagers als 3e. Wederom een prima resultaat. Vandaag dus een nieuwe winnaar: AnnA Oss. Verassend!!!

Na afloop stond er een heerlijk koud,- en warm buffet klaar. Wat een heerlijkheden allemaal. Zó gezellig om nog even met z'n allen wat te drinken en te genieten van de lekkerste gerechten en salade's. Een mooie afsluiting van het seizoen. Hartelijk bedankt Grootebroek!

Al met al was het weer een ontzettend leuke dag. Maar met een stel leuke mensen om je heen, is dat natuurlijk al snel het geval. Want leuk hebben we het met elkaar, dat is een ding wat zeker is. Er wordt wat afgelachen.

Nu gaan de vakanties beginnen en moeten we pas weer op 22 oktober een toernooi spelen bij de Hartenjagers Zaanstreek. Maar we blijven in training. 6 Weken lang, vanaf 13 juli, trainen we elke woensdagavond, in de Polderpoort, samen met Oud Capri. Zo blijven we lekker bezig!