Friends Reunion Grootebroek 2017

23-09-2017

Een stralende, mooie dag vandaag. In een heerlijk zonnetje op weg met ons (gedeeltelijk) nieuwe team naar Grootebroek. Omdat Peter en Erik nog steeds geblesseerd zijn en Lauran moest tennissen, hadden we er vandaag 3 spelers uit het recreantenteam van v.v.Yum bij. Frans, Gerard en Mijlou.

Bij elkaar hadden we een geweldige ploeg die al heel snel op elkaar ingespeeld bleek te zijn, alsof we al jaren met elkaar spelen. Het toernooi was in 2 poules verdeeld. Het beste team van poule A en poule B werden gewoon de winnaar, zonder (kruis)finales te spelen. Daar hebben we achteraf zelf nog voor gezorgd.

Ik zal niet alle wedstrijden uitgebreid verslaan, maar alleen de uitslagen doorgeven, omdat we gewoon geweldig stonden te spelen en het één na het andere (mooie) punt scoorden.

Hartetroef - Friend4Life 16-44

Phoenix - Friends4Life 21-41

Anna Oss - Friends4Life 20-37

VéPéZet - Friends4Life 26-38

Hart Vooruit - Friends4Life 21-34

OBHR - Friends4Life 20-38

Mooie uitslagen, waarvan een grote winst tegen VéPéZet toch wel dé verassing van de dag was. Maar daar we de voorgaande wedstrijden met flinke cijfers gewonnen hadden, werd het zelfvertrouwen alleen maar groter en groter. Alles liep gesmeerd en er viel geen onvertogen woord. M.a.w. we hebben een top dag gehad met een top team.

Omdat in poule 2 Oud Capri ook alles gewonnen had, dus ook de 1e plaats behaald had, hebben we onderling nog een wedstrijd georganiseerd om de uiteindelijke winnaar van de dag te bepalen.

Wij stonden al heel snel met 5 punten achter tegen onze vrienden, en trainingsmaatjes, uit Rotterdam. Dit kan je natuurlijk niet over je kant laten gaan, dus even een schepje erbovenop. We kwamen al snel op voorsprong en de strijd ging verder mooi gelijk op. Maar de uiteindelijk winst ging naar............Friends4Life. 25-22.

Het was weer een fantastische dag, die werd afgesloten met een heerlijk warm,-en koud buffet.

Frans, Gerard en Mijlou, bedankt voor het meespelen. Het was GE-WEL-DIG!