H.T.C.Gouda 2015

07-11-2015

Om 09.00 uur was het tijd om te vertrekken naar Sporthal "de Zebra" in Gouda.

We speelden vandaag met Ron, Jhon, Peter, Lauran, Jan en Ada.

Eerst even een kop koffie met een Vlaardingsch Harinkje en een praatje met de andere teams. Altijd leuk om elkaar weer te zien.

Om 10.30 uur begonnen de wedstrijden, na een korte warming up van Cindy.Onze eerste wedstrijd konden we al direct aan de bak tegen Hartenjagers Zaanstreek. Halverwege de wedstrijd stonden we met 5 punten voor, maar lieten daarna wat steekjes vallen en ging de strijd gelijk op. Nog 8 seconden te spelen en de stand was 23-23. Wij moesten serveren en Martin van Hartenjagers kreeg de bal verkeerd op zijn handen. Dit was dus nipt een gewonnen wedstrijd.

Het scheelde echt maar zo'n klein beetje.

De tweede poulewedstrijd ging tegen ANNA Oss, een leuk en gezellig team dat best aardig staat te spelen. In het begin hadden we best moeite met hun spel, maar uiteindelijk wonnen we met 28-20.

De wedstrijd tegen OUD CAPRI hadden we wat meer moeite. Zij waren op volle sterkte naar Gouda gekomen. In het begin konden we ze aardig bijhouden, maar in het laatste gedeelte van de wedstrijd lieten we toch een paar steekjes vallen en verloren we met 20-25.

De laatste wedstrijd ging tegen HTC Leiden. in het begin ontliepen we elkaar niet zo veel. Het is altijd even wennen aan de speelstijl van een andere ploeg. Al snel wisten we toch de voorsprong te pakken en gaven deze niet meer uit handen. Einduitslag 18-27.

3 Gewonnen, 1 verloren, dus 2e in de poule. wij moesten dus gaan strijden om de 4e, 5e en 6e plaats, tegen de andere team die 2e in hun poule geworden waren. De eerste strijd ging tegen HTC Delft. een ploeg die zich steeds beter manifesteert. Ieder toernooi zie je dat ze steeds sterker worden en beter gaan presteren. Mooi om te zien. Maar tegen een Cardiosport Rijnmond, wat in vorm is, kunnen ze nog niet op. 23-16.

De tweede en laatste wedstrijd ging tegen Cardio Cracks uit Den Haag. Dit team was vandaag echt in vorm. We konden ze in de beginfase goed bijhouden, maar in het tweede gedeelte werden er aan onze kant toch wat foutjes gemaakt. Einduitslag 22-28 voor de Hagenezen. Jammer! Vandaag de 5e plaats gehaald. Het is geen slecht resultaat, maar het had beter gekund.

Doordat HTC Gouda problemen had met de scheidsrechters, die zich op het laatste moment hadden afgemeld, moesten Ron en sporters van andere verenigingen een aantal wedstrijden fluiten. Alles verliep in goede banen en we hebben een geweldig, gezellige dag gehad.

Ga voor meer wedstrijdverslagen terug naar BLOG.