H.T.G.Leiden e.o 2015

11-04-2015
  • Gelukkig vandaag wat dichter bij huis. Naar het altijd gezellige Sportcentrum De "Does" in Leiderdorp. Helaas stonden we weer in de FILE! Hebben er nog ruim een uur over gedaan , waar je normaal gesproken een half uurtje over doet. In 2009 waren we hier als 1e geëindigd en in 2013 zijn we 2e geworden omdat we in de finale nipt verloren van Oud Capri.

Dit toernooi was verdeeld in 4 poules van 4 verenigingen. Ieder team speelde dus 3 wedstrijden in de voorronde. Onze eerste wedstrijd begon gelijk goed tegen Oud Capri, de winnaar van drie weken geleden in Zoetermeer. Wij waren dan ook super gemotiveerd en wonnen met 27-17. Een prima begin. De tweede en derde wedstrijd wonnen we overtuigend met 22-14 en 30-12 van respectievelijk: Over de Betuwe Hart Recreanten ( OBHR) en Hartetroef.

EEN GEINTJE OP Z'N TIJD MOET KUNNEN!!!!

De (kruis) finale koppelde ons aan Leiderdorp 23-16 gewonnen, Haagsche Bluf met 22-17 gewonnen en de laatste wedstrijd Hartenjagers, die we helaas verloren met 15-20. Zij zijn en blijven voorlopig nog een maatje te groot voor ons. Maar we houden moed: Eens gaat het lukken. De strijd om de derde en vierde plaats moesten we spelen tegen Heart Beat Almere 1 en helaas, die verloren we ook met 18-24. Wederom een mooie vierde plaats was ons toebedeeld. De finale Hartenjagers - Oud Capri werd gewonnen door onze vrienden van Hartenjagers Zaanstreek.

Over twee weken, 25 april, gaan we in de herkansing bij Hart Nodig in Apeldoorn.

Nagenieten van een hele gezellige dag.