Hart Nodig Apeldoorn 2016

07-05-2016

Daar we vandaag wat spelers tekort kwamen, was Nico uit team 2, bereid om met ons mee te gaan naar Apeldoorn. Ook hadden wij een gastspeler in ons midden, Frans de Bruin.

Omdat Frans niet alleen fluit, maar ook bij een recreantenteam van Yum in Hoogvliet volleybalt, vond hij het leuk om een keer met ons mee te gaan, omdat er niemand anders beschikbaar was. We waren dus eindelijk compleet.

In Apeldoorn aangekomen, troffen we weer een aantal teams die ook met ons eigen toernooi meegedaan hadden. Eerst even bijpraten over de gebeurtenissen van twee weken geleden. Iedereen wilde natuurlijk weten hoe het met Cees was. Ik kan jullie vertellen dat Cees het inmiddels goed maakt. Hij is nu in het bezit van een ICD en is weer thuis.

Het "Hart Nodig" toernooi was ingedeeld in 2 poules. Wij zaten in poule A en moesten in de voorronde 7 wedstrijden van een kwartier spelen.

Ik zal niet alle wedstrijden beschrijven omdat ons spel zo geweldig verliep dat alle teams met ruime cijfers verslagen werden. Zelfs de laatste wedstrijd tegen onze vrienden van Oud Capri werd ruimschoots gewonnen. Dit mede door het geweldige spel en inzet van onze gastspelers Nico en Frans.

Hier de uitslagen:

Harvo Eerbeek - C.S.Rijnmond 17 - 32

Phoenix Purmerend - C.S.Rijnmond 15 - 41

Hart Nodig Apeldoorn - C.S.Rijnmond 17 - 30

W.S.V. - C.S.Rijnmond 17 - 41

Cardio Cracks Den Haag - C.S.Rijnmond 11 - 36

VVCS AnnA Oss - C.S.Rijnmond 15 - 24

Oud Capri - C.S.Rijnmond 20 - 26

Wij waren 1e in de A poule en moesten dus een finalewedstrijd spelen tegen de nummer 1 van de B poule. Hartenjagers Zaanstreek, de nummer 2 van verleden jaar.(Oud Capri was toen nr.1)

Het werd een geweldige wedstrijd tegen de fanatieke jagers. Maar wij lieten ons niet gek maken en bleven ons eigen spelletje spelen. Rustig blijven, geen paniek en alles in drieën spelen. Het resultaat mocht er wezen. Hartenjagers - C.S.Rijnmond 17 - 30. De 1e prijs was voor ons en dat hebben we uitbundig gevierd tijdens de prijsuitreikeing. PROOST! Hartenjagers werden uiteindelijk 2e en Oud Capri 4e, omdat zij hun finalewedstrijd verloren hadden van V.P.Z.

Over 2 weken gaan we deelnemen aan ons laatste toernooi voor de zomervakantie. Op naar Grootebroek, waar ook een heerlijk buffet klaar staat na afloop van de wedstrijde