Kerstballentoernooi 2017

09-12-2017
  • Bovenstaande link is een Fotoreportage van de  Kerstballentoernooien  2017 en 2018

Wat een geweldige dag werd het met 7 gezellige teams.

Ons 1e Kerstballentoernooi ooit en het was volgens iedereen een groot succes.

Voor herhaling vatbaar. Dus ik weet wat me te doen staat december 2018.

om 12.30 uur werden de spieren eerst eens lekker opgewarmd. Dat was wel nodig, want in een groot gedeelte van Nederland lag een aardige laag sneeuw, dus (bijna) iedereen had het koud.

Om 12.45 uur klonk het eerste luide getoeter (met de Feijenoord toeter!!!), als teken dat de wedstrijden konden beginnen.

We waren in 1 poule ingedeeld, zodat alle teams een keer tegen elkaar moesten spelen. Degene die na 6 wedstrijden de meeste punten had verzameld werd dé Kerstballenkampioen 2017. En dat werd uiteindelijk Hartenjagers Zaanstreek.


De laatste plaats en tevens winnaar van de Poedelprijs waren onze Haagsche Bluffers. Zij konden de vorm niet zo goed vinden vandaag, maar het werd uiteindelijk beloond met een mooie oorkonde.

Jammer is het wel dat ik niet van ieder team een groepsfoto kon maken, omdat daar gewoonweg niet de gelegenheid voor was. Dan waren de teams niet compleet omdat er door sommige spelers gefloten of geteld moest worden, of ik moest zelf flink aan de bak met Friends4Life.

Op 12 mei met ons grote, jaarlijkse toernooi maken we dit helemaal goed, omdat we dan weer een professionele fotograaf hebben.

Wim Borsboom van HTC Delft.

Hier de uitslagen op een rijtje:

1e Hartenjagers

2e v.v.Yum

3e Friends4Life

4e VéPéZet

5e Cardio Cracks

6e Anna Oss

7e Haagsche Bluf

We kunnen terugkijken op een geweldige dag met een gezellige afsluiting met prijsuitreiking tot slot in de kantine.

Ik wens iedereen hele mooie feestdagen en een fantastisch 2018.

tot volgend jaar.