Toernooi Cardiosport Rijnmond 2016

23-04-2016

Fotoreportage van het toernooi 2016:

Dit verslag heb ik wat later op de site geplaatst, omdat ik eerst even af wilde wachten hoe het met de gezonheid van Cees zou gaan. Wat namelijk als een geweldige dag begon, eindigde heel vervelend. Onze vriend Cees, van Oud Capri, werd in de finalewedstrijd getroffen door een hartstilstand en moest gereanimeerd worden. Hulpverleners kwamen zeer snel in actie en hij heeft het gered. Hij werd spoedig naar het ziekenhuis gebracht, alwaar hij vrijdag een ICD heeft gekregen. Hij maakt het gelukkig weer goed en wil na de vakantie weer gewoon gaan volleyballen.

Cees van Vessem bovenste rij links.

Al met al was het toch een geweldige dag. Iedereen was gemotiveerd en er werden leuke, sportieve wedstrijden gespeeld. Ik zal niet alle wedstrijden verslaan, want dat wordt vrij veel voor twee teams, maar het liep voor zowel team 1 als team 2 behoorlijk goed. In de finalepoule moest het eerste team, voor de 3e en 4e plaats spelen tegen Haagsche Bluf. Helaas werd deze strijd verloren en de 4e plaats was een feit.

Het tweede team moest het opnemen voor de 5e en 6e plaats tegen het altijd fanatieke Heartbeat Almere. Deze strijd eindigde gelijk. Een gedeelde 5e plaats. Een prima resultaat voor onze mannen van team 2, die bijna nooit toernooien spelen.

De finale ging uiteindelijk tussen Oud Capri en Hartenjagers. Na 10 minuten was de stand 30 - 18 voor de Rotterdammers. Helaas moest de wedstrijd gestaakt worden door het incident met Cees en hebben we ook de prijsuitreiking gecancelled.

Volgend jaar gaan we in de herhaling op 13 mei 2017. We maken er dan weer een mooie dag van, hopelijk zonder vervelende incidenten.