Trainen met Oud Capri Rotterdam

21-12-2015 19:00

Op 21 en 28 december gaan we eindelijk met team 1 van Cardiosport Rijnmond trainen tegen onze vrienden van Oud Capri uit Rotterdam.       

   

                                       Boven: Cees - Joop - Hans - Jos

                                          Onder : Rob - Marcel - René

Dit waren we al een tijd van plan, maar om een definitieve datum af te spreken dat iedereen kan, is moeilijk te plannen. Op maandag heeft oud Capri hun wekelijkse sportavond, op dinsdag vonden ze te snel. Twee avonden achter elkaar sporten valt voor sommige echt niet mee. Op woensdag hebben wij onze sportavond. Op donderdag waren er een paar personen van ons team verhinderd en ja, de vrijdagavond wil natuurlijk niemand meer gaan sporten. Dan gaan we weekend vieren. Maar kijk, nu komt de Kerstvakantie eraan en heeft Oud Capri twee maandagen geen sporten. Dus was het snel bekeken. Althans , dat dacht ik. Polderpoort gemaild, zo ook de nieuwe Sporthal in Holy, de Westwijkhal, de mannen die over de verhuur van de (school) gymzalen in Vlaardingen en Schiedam gaan en ga zo maar door. Iedereen sluit met de feestdagen of waren volgeboekt. Uiteindelijk konden we een halve zaal in de Margriethal huren. Wel wat duurder, maar als je de kosten met twee teams deelt, valt het allemaal reuze mee. Nu kunnen we eindelijk eens goed, als team, samen trainen.

        

Tijdens de lessen kan dit niet, omdat er dan ook sporters bij zijn die niet aan de toernooien meedoen, dus moeten de sterken en de zwakkeren altijd verdeelt worden. In maart, april en mei hebben we weer diverse toernooien op de kalender staan, waaronder ons eigen toernooi op 23 april, dus eens extra trainen is geen overbodige luxe. We gaan er een paar leuke, gezellige en sportieve avonden van maken. Misschien wel een beetje in Kerstsfeer.

Kerstbomen plaatjes

Eind december,

Wat waren het twee geweldige avonden. Om 19.00 uur begonnen we eerst met een kleine warming-up om daarna eens flink te trainen. Wat fijn om eens samen met het team te spelen tegen een geduchte tegenstander als Oud Capri. Wij waren met Ron, Jhon, Peter, Martin, Jan, Lauran, Yunus en Ada. Wat hebben wij deze avond een hoop geleerd. Vooral van Lauran, die vroeger gevolleybald heeft. Posities en feiten, waar je in de reguliere lessen niet toe komt, werden uitvoerig besproken en uitgevoerd. Het spel werd steeds beter en de teams waren steeds meer aan elkaar gewaagd. We hebben de eerste avond 6 partijen gespeeld en hebben er drie gewonnen en drie verloren. De tweede maandagavond speelden we 7 partijen en wonnen er 4. We gaan dus goed vooruit, want bij toernooien verliezen we meestal van de Rotterdammers. Na bijna tweeënhalf uur te hebben gespeeld, waren we flink vermoeid en wel aan een douche toe. 

Na afloop hebben we nog gezellig een hapje en een drankje genomen en lekker bijgepraat. Wat was het gezellig! Deze dagen zijn zeker voor herhaling vatbaar. Zodra de kans zich voordoet gaan we dit vaker organiseren. Je bent immers nooit te oud om te leren.

BEDANKT MANNEN VOOR JULLIE INZET EN GEZELLIGHEID!!!


Ga terug naar evenementenkalender voor meer nieuwtjes.